Bitsing informatie

www.bitsing.com

All about the world of Bitsing.

www.bitsing.nl

Alles over de wereld van Bitsing.

www.thebitsingcompany.com

Als je met Bitsing aan de slag wilt.

www.bammboe.com

Het online Bitsing automation tool

0
  • No products in the cart.
Top

De Bitsing opleiding

STUDIEWIJZER

De Bitsing opleiding

De Bitsing opleiding is een korte post hbo-opleiding welke volledig digitaal wordt gegeven, en zowel als dagopleiding (twee dagen) als avondopleiding (vier avonden) kan worden gevolgd. Snel, effectief en efficiënt zoals het hoort.

De data staan in de Studiewijzer.

Online werkcolleges

Het Bitsing opleidingsprogramma is volledig digitaal en kent zeven lessen die de zeven wetenschappelijke kernprincipes voor gegarandeerde continuïteit en groei volgen. Zie hieronder.

De dagopleiding is verdeeld over twee dagen (van 10u tot 16u). De avondopleiding over vier avonden (van 19u tot 22u).

Tijdens de lessen leer je alles over de Bitsing methode en ga je met zijn onderliggende modellen aan de slag. Met als resultaat dat je aan de eindstreep je eigen Bitsing Continuïteits- en Groeiplan in handen hebt voor je organisatie, een divisie, een afdeling. Dat bepaal je jij.

Elke les vertegenwoordigd een van de zeven succesfactoren.

Het eerste werkcollege

Les 1. Neem een Continuïteits-doel als richtpunt
Tijdens deze les leer je het enige juiste doel formuleren, dat continuïteit en groei waarborgt. Of je nu alleen werkt, met enkele of voor een multinational, je gaat hier het echte doel ontdekken.

Les 2. Wees er zeker van dat je het doel altijd bereikt
Na deze les is het bereiken van je doel onontkoombaar. Want, door te focussen op harde feiten (en daar niet van af te wijken) ben je verzekerd van succes.

Het tweede werkcollege

Les 3. Zorg dat je onverslaanbaar bent
Door de marktbewerking onverslaanbaar te maken (en dan kan) geef je andere marktpartijen het nakijken. Hier leer je te ontdekken wat jouw organisatie niet kopieerbaar maakt (dat is anders dan je nu denkt) en leer je dat om te zetten in niet-kopieerbare boodschappen! In Bitsing termen gaan we hier op zoek naar jouw  Gouden ei.

Het derde werkcollege

Les 4. Haal alles uit iedere persoon in een merkt en doelgroep
Met les 4 leer je een actie-prioriteitenplan te maken die iedereen in jouw doelgroep(en) weet te raken. Daardoor scoor je maximaal effect en zal jouw continuïteits- en groeidoel zal sneller zijn bereikt dan je ooit hebt kunnen dromen.

Les 5. Realiseer effectieve programma’s
Een activiteit is pas succesvol als die activiteit het voor het behalen van jouw doel benodigde werk doet. Gedurende deze les leer je alles over effectiviteitstechnieken. Wat je al weet zul je hier niet leren, en je kunt je dagelijkse werk meteen al gaan optimaliseren.

Het vierde werkcollege

Les 6. Voorspel de resultaten voordat je programma’s uitrolt
Als je van te voren al weet wat een activiteit gaat opleveren, dan weet je ook zeker dat je er je doel mee zult halen. Gedurende deze les ga je werken met het ‘voorspellend model’ van Bitsing. Het is het enige voorspellende model ter wereld dat bewezen succesvol is.

Les 7. Verzeker je van rendement
Want, pas als je rendement maakt kun je (financieel) continueren. Rendement, dan bedoelen we enerzijds, dat je gaat leren minder geld in je activiteiten te steken dan dat deze kunnen opbrengen. Met het voorspellend model uit les 6 kun je namelijk ook op voorhand de te verwachten opbrengsten en desgewenst winst van je activiteiten voorspellen.Anderzijds ga je leren te genieten van het succes dat Bitsing je brengt. De Bitsing opleiding is namelijk een bijzondere schakering tussen wetenschap en praktijk. De theorie van de revolutionaire modellen, die achter de methode schuilgaan is ondersteund met inspirerende praktijkvoorbeelden van spectaculaire groei. Je zult veel leren van de groeiers, die het magische percentage van 300 overschreden.

En daarna is het ook jouw beurt!

Afsluiting: masterclass plan presentatie en optimalisatie

Je krijgt de tijd om met al hetgeen je tijdens de lessen geleerd en gedaan hebt in je eigen Bitsing plan af te ronden. Met een terugkom-sessie wordt je plan aan het positief kritische oog van de Bitsing-docent onderworpen. Samen zet je de puntjes op de i.
Je ontvangt je certificaat op post-hbo-niveau.

Nu kunt je de woorden van je plan omzetten in concrete daden en je fraaie continuïteits- en groeidoel gaan bereiken.

IK BEN ERBIJ

MAIL ME EERST DE STUDIEGIDS

Wil je weten of de Bitsing opleiding wat is voor jou?

Neem hier alvast een kijkje bij de leerzame inspiratiesessie van grondlegger Frans de Groot. Hij legt uit wat de zeven wetenschappelijke kernprincipes voor continuïteit en groei in de dagelijkse praktijk betekenen.

STUDIEWIJZER