Bitsing informatie

www.bitsing.com

All about the world of Bitsing.

www.bitsing.nl

Alles over de wereld van Bitsing.

www.thebitsingcompany.com

Als je met Bitsing aan de slag wilt.

www.bammboe.com

Het online Bitsing automation tool

0
  • No products in the cart.
Top

Wat je met de opleiding gaat bereiken

CONTINUÏTEITS-DOEL BEHALEN IN TIJDEN VAN CRISIS

Frans de Groot, grondlegger van de Bitsing-methode en #1 bestsellerauteur, deelt al zijn kennis en laat je zien hoe vele malen gemakkelijker het is succesvol te zijn als je alles wat je zegt en doet ophangt aan je Gouden ei, dat wat je niet te kopiëren maakt.

Frans helpt organisaties en individuele personen zijn Bitsing methode succesvol toe te passen, en zet met de Bitsing Academy onderzoeken, projecten, opleidingen en workshops op rondom zijn methode. Frans doceert Bitsing aan diverse hogescholen en universiteiten en in het Europese Master-programma dat is gefinancierd door de Europese commissie. Hij werkte meer dan twintig jaar aan de ontwikkeling van zijn methode, waarmee in de praktijk uitzonderlijk goede resultaten worden gehaald.

Ron Immink is een Nederlands/Ierse ondernemer. Hij helpt bedrijven met het creëren van een inspirerend en duidelijk toekomstperspectief dat zorgt voor meer winst, hogere productiviteit en een hogere bedrijfswaarde. Het Gouden ei is daarbij essentieel. Ron werkt over heel Europa met universiteiten, overheden en coacht talrijke bedrijven (zoals KPMG, RBS, Ulster Bank). Hij is bestselling auteur en schrijver van boeken en artikelen over o.a. marketing, toekomst en innovatie.

Alles succesbepalende factoren

VOOR WIE?

Voor iedereen die zich onverslaanbaar in de markten en doelgroepen wil positioneren en al die zo lastige barrières en concurrenten het nakijken wil geven!

Voor wie geen discussie meer wil hebben over prijs, en af wil van het geven van korting.

Vooral middelgrote en kleine organisaties hebben veel baat bij deze workshop. Ze zijn dermate flexibel om de dag na de workshop al hetgeen eruit is gekomen meteen in de praktijk te brengen.

De Bitsing opleiding

BEN JIJ ERBIJ OP 10 APRIL?

    Inschrijven (€425,- exclusief. btw per deelnemer)(Eerst) informatie ontvangen