Bitsing informatie

www.bitsing.com

All about the world of Bitsing.

www.bitsing.nl

Alles over de wereld van Bitsing.

www.thebitsingcompany.com

Als je met Bitsing aan de slag wilt.

www.bammboe.com

Het online Bitsing automation tool

0
  • No products in the cart.
Top

Introductie

p

De Bitsing methode

Toen dertig jaar geleden (1993) de fundamenten van Bitsing werden gelegd kon niemand vermoeden dat het ‘s-werelds meest toegepaste methode voor het borgen van continuïteit en groei zou worden.

Inmiddels is Bitsing dagelijkse kost voor ontelbare grote en kleine bedrijven, instellingen, organisaties en individuele personen in alle uithoeken van de wereld.  Bitsing dankt zijn populariteit aan het feit dat het de zeven wetenschappelijke succes-bepalende factoren voor continuïteit en groei in een enkele methode bundelt:

  1. Met Bitsing neem je een continuïteits-doel als richtpunt (dat cruciaal is voor het voortbestaan).
  2. Je waarborgt succes door te focussen op harde feiten (en niet op aannames).
  3. De marktbewerking maak je onverslaanbaar (waardoor je alle andere marktpartijen het nakijken geeft).
  4. Je haalt alles uit iedere persoon in iedere doelgroep (en scoort onverwacht veel effect).
  5. Dat doe je louter nog met echt effectieve activiteitenprogramma’s, zowel extern als intern binnen de eigen organisatie.
  6. Met Bitsing voorspel (!) je de resultaten van al je programma-activiteiten, nog voordat je ze uitrolt (en weet je zeker dat je doelen behaalt).
  7. En tenslotte, helpt Bitsing je minder geld aan je activiteiten te besteden dan dat deze kunnen opbrengen (de waarborg voor positief financieel rendement).

Deze Nederlandse ontdekking is van onschatbare waarde voor iedereen die een rol speelt bij het behalen van het belangrijkste doel dat elke organisatie nastreeft: continuïteit en groei.

Naar de opleiding