Bitsing informatie

www.bitsing.com

All about the world of Bitsing.

www.bitsing.nl

Alles over de wereld van Bitsing.

www.thebitsingcompany.com

Als je met Bitsing aan de slag wilt.

www.bammboe.com

Het online Bitsing automation tool

0
  • No products in the cart.
Top

Bitsing en de Wetenschap

Bitsing Academy / Original  / Bitsing en de Wetenschap

Bitsing en de Wetenschap

Sinds 2007 is de Bitsing methode onderwerp van wetenschappelijke onderzoeken en projecten, binnen het European Master Program of System Dynamics (EMSD). Hier nemen vier toonaangevende Europese universiteiten aan deel. Bitsing is recent nog gepubliceerd en beschreven in het boek ‘Methods, Model building and Management’ dat special is gepubliceerd ter gelegenheid van het afscheid van een van Nederlands meest gerespecteerde professoren Jac Vennix van de Radbout Universiteit.

Zie hoofdstuk 2: European Master in ‘Bitsing’ Dynamics

Results regularly and significantly exceeded objectives - Jac Vennix, Professor emeritus of research methodology and system dynamics, former executive director of the Erasmus Mundus European Master's Program in System Dynamics.

Ontwikkelingen en onderzoeken zullen met regelmaat hier op de website van de Bitsing Academy worden gepubliceerd en beschreven. Hou het in de gaten.

Share
No Comments

Post a Comment