Bitsing informatie

www.bitsing.com

All about the world of Bitsing.

www.bitsing.nl

Alles over de wereld van Bitsing.

www.thebitsingcompany.com

Als je met Bitsing aan de slag wilt.

www.bammboe.com

Het online Bitsing automation tool

0
  • No products in the cart.
Top

Opleiding Bitsing

Bitsing Academy / Uncategorized  / Opleiding Bitsing

Opleiding Bitsing

Met 6 lessen van elk 2 uur, welke lessen je online gedurende twee weken volgt, leer je alles over de modellen van Bitsing. Je gaat onder begeleiding zelf aan de slag met de Bitsing-methode om het antwoord te vinden op de prangende vraag: wat is er nodig is om het Continuïteits-doel van mijn bedrijf, organisatie of instellingen te behalen? Je gaat dit antwoord gegarandeerd krijgen! Want, een van de uitzonderlijke aspecten van deze opleiding is dat je jouw eigen concrete Bitsing doelplan gaat maken. Ja, het eindresultaat is een concreet plan waarin de zeven succesbepalende principes van Bitsing centraal staan: Je hoeft het alleen nog maar uit te voeren.

  1. Je leert en gaat louter nog het enige juiste Continuïteits-doel formuleren. (les 1)
  2. Je gaat de kunst beheersen van het gegarandeerd behalen van je doelen…onder meer hoe je de juiste keuzes maakt door ze te funderen op feiten (Les 1).
  3. Je gaat ontdekken hoe en waarmee je een door niets en niemand te kopiëren bewerking van je markten en doelgroepen tot stand brengt. Wij noemen dat ‘het vinden van je Gouden Ei’. (les 2)
  4. Je gaat leren welke gecombineerde mix van verschillende acties alle barrières in je doelgroepen wegnemen, en je maximaal resultaat scoort (les 3).
  5. En…hoe je geïnspireerd wordt door de wetenschappelijke technieken, die al je acties echt effectief het benodigde werk laten doen. Minder dan succes bestaat voor ons niet (les 4).
  6. Je gaat leren hoe je vooraf resultaten voorspelt en het ook werkelijk doen (les 5)!
  7. en tenslotte onthult zich het geheim achter het waarborgen van positief financieel rendement (les 6).

De opleiding is gelardeerd met vele praktijkvoorbeelden. Die tonen niet alleen de kracht van de BITSING methodiek. Ze zijn leerzaam, inspirerend en brengen je ongetwijfeld op ideeën hoe jouw eigen Bitsing plan ten uitvoer kunt brengen.

De opleiding sluit af met – jawel -een extra coaching-sessie: les 7.
Het is namelijk prachtig dat je met deze opleiding exact gaat weten wat je te doen staat om het Continuïteits-doel te behalen. Maar hoe prettig is het als je ook leert hoe je dat doet? Hoe je de woorden van je Bitsing plan omzet in daden? Dat leer je leer je tijdens deze laatste les.

Onder begeleiding en in een kleine groep medeparticipanten werk je vanuit het actief leerprincipe aan de opdrachten die je meekrijgt en waarbij jouw situatie en doel centraal staan. Sturend op resultaat!

INSCHRIJVEN

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.