Bitsing informatie

www.bitsing.com

All about the world of Bitsing.

www.bitsing.nl

Alles over de wereld van Bitsing.

www.thebitsingcompany.com

Als je met Bitsing aan de slag wilt.

www.bammboe.com

Het online Bitsing automation tool

0
 • No products in the cart.
Top

De opleiding

De Bitsing opleiding volg je online en maakt het mogelijk én betaalbaar om te profiteren van wat Bitsing brengt. Zoals, het behalen van het Continuïteits-doel dat cruciaal is voor het voortbestaan en de verdere groei van jouw bedrijf, organisatie of instelling.

ALLES OVER DE OPLEIDING
Bitsing opleiding

In zeven online lessen word je opgeleid in de facetten van Bitsing en het toepassen van de modellen die achter de methode schuilgaan. Na afronding weet je wat nodig is om je Continuïteits-doel te behalen. En kun je aan de slag!

Gratis Bitsing Inspiratie webinar

Wil je (eerst nog) een keer geïnspireerd worden door de bijzondere Wereld van Bitsing klik dan op de link onderaan in deze website voor het bijwonen van het befaamde webinar van grondlegger Frans de Groot.

Het Bitsing Praktijkboek

De #1 bestsellers 'Bitsing. Garanties voor Groei' en 'The Seven Laws of Guaranteed Growth' zijn in elke boekhandel verkrijgbaar en online heb je ze ook binnen 24 uur in huis. Je krijgt de boeken sowieso persoonlijk gesigneerd gratis bij de opleiding.

Testimonials

Leuk om jullie mede te delen dat nu - al na vijf maanden - ons bedrijf 82% van de jaaromzetdoelstelling heeft bereikt. Ik denk dat het tijd wordt om toch maar voor ons droomdoel te gaan.

Fius van Laar
PARTNER SALESCULTUUR

Wat een eyeopener om door de juiste focus op omzetbepalers in korte tijd uitzonderlijke groei te realiseren.

Marianne Huurman
DIRECTEUR MERCYSHIPS (NGO)

Trots op deze club ondernemers die met veel ambitie en drive het 'bitsing' programma hebben afgerond! Hiermee is er een goede basis gelegd voor de verdere groei van hun onderneming. Bedankt voor alle inspiratie!

Karina Visser
FRANCHISE MANAGER CARRIÈRE UITZENDBUREAU

In Het Kort

Voor wie is de opleiding bedoeld, hoe wordt deze gegeven, wanneer start de volgende, met welke lessen, en niet onbelangrijk wat kost het. Je vindt het hier in het kort.

Inschrijven

Onderaan deze website. Ook voor de Studiewijzer.

Voor wie?

Als je betrokken bent bij het behalen van de doelen van je organisatie en wil weten wat daarvoor nodig is.

Lokatie

Online, dus heerlijk op de plek van jouw voorkeur.

De eerstvolgende

Er start een opleiding in september, oktober en november.

Tijdsduur

5 Online sessies (van elk 2 uur) en een training.

Besteding

495 euro (excl. btw) incl. studiematerialen, studieboek en extra een training-sessie.

Even over Bitsing!

Meer dan 25 jaar wetenschappelijk én praktijkonderzoek hebben de zeven factoren blootgelegd, die allesbepalend zijn voor het behalen van het Continuïteits-doel van een bedrijf, organisatie en instelling. Samen vormen ze de Bitsing methode, welke talrijke gebruikers in alle uithoeken van de wereld naar grote hoogten hebben gebracht. Tijdens de opleiding zullen de imponerende praktijkvoorbeelden inspireren en motiveren en je laten zien dat niets onmogelijk is.

Neem vandaag nog een optie op een plek!

Het maximaal aantal deelnemers voor de opleiding is 8. Het is daarom zinnig om alvast een optie op een plek te nemen. Deze optie is niet bindend. Over een definitieve bevestiging beslis je pas later als de opleidingsdata bekend zijn. Met een optie maak je sowieso kans op een Bitsing coaching-sessie van Frans de Groot van een dagdeel (waarde € 1.750,-.)

Win een Bitsing coaching-sessie van Frans de Groot t.w.w. € 1.750

 • Opleiding
 • Tijdsduur
 • Post hbo certificaat
 • Ervaren docent
 • Aantal deelnemers
 • Individuele begeleiding
 • Interactief

Opleiding A

495 / excl. btw
 • Alles over Bitsing
 • 5 Online lessen & training
 • Max. 8